Μέγαν εύρατο εν τοις κινδύνοις, σε υπέρμαχον η οικουμένη, αθλοφόρε τα έθνη τροπούμενον. Ως ουν Λυαίου καθείλες την δύναμιν, εν τω σταδίω θαρρύνας τον Νέστορα, ούτως Άγιε, μεγαλομάρτυς Δημήτριε, Χριστόν τον Θεόν ικέτευε, δωρήσασθαι ημίν το μέγα έλεος (Απολυτίκιο Αγίου Δημητρίου)

25 gennaio 2012

Ανακοίνωση από την ενορία

Την ερχόμενη Κυριακή 29 Ιανουαρίου και μέσα στα πλαίσια της θείας ακολουθίας θα εορτάσουμε και την μνήμη των Τριών Ιεραρχών που κανονικά εορτάζεται στις 31/01.

Όρθρος στις 09 όπως πάντα. Θεία Λειτουργία στις 10.20. 

Η σημασία των Τριών Ιεραρχών είναι τεράστια. Η ευλογία που μπορεί ο καθένας μας να λάβει από το έργο τους είναι ανεκτίμητη. Ας μαζευτούμε όλοι λοιπόν να αποδώσουμε την τιμή στους Αγίους Πατέρες μας αλλά και να νοιώσουμε αυτήν την ευεργεσία της γνώσης και της μάθησης. Ας δώσουμε το παρόν μας και ας υποστηρίξουμε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ στην κοινότητα μας.

Την 1η Φεβρουαρίου θα τελεστεί η Ι.Ακολουθία της Υπαπαντής σε μορφή αγρυπνίας. Θα ξεκινήσουμε στις 18.30 και θα τελειώσουμε περίπου στις 21.30. Δεν θα επαναληφθεί στις 2 Φεβρουαρίου.

Μεγάλη εορτή της Υπαπαντής ειδικά για τις μητέρες. Περί αυτού του θέματος θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα σύντομο αφιέρωμα. 

Καλή συνέχεια σε όλους.

Staff Φίλοι Αγ. Δημητρίου Μπολώνιας

Nessun commento:

Posta un commento

Λόγου έλλειψης χρόνου ίσως δεν απαντήσουμε στα σχόλια σας. Να ξέρετε όμως ότι είναι πάντα καλοδεχούμενα και ότι πάντα τα διαβάζουμε. Ευχαριστούμε πάρα πολύ ! Per mancanza di tempo potremmo non rispondere ai vostri commenti. Dovete però sapere che i vostri commenti sono sempre benvenuti e che vengono letti sempre. Grazie mille !