Μέγαν εύρατο εν τοις κινδύνοις, σε υπέρμαχον η οικουμένη, αθλοφόρε τα έθνη τροπούμενον. Ως ουν Λυαίου καθείλες την δύναμιν, εν τω σταδίω θαρρύνας τον Νέστορα, ούτως Άγιε, μεγαλομάρτυς Δημήτριε, Χριστόν τον Θεόν ικέτευε, δωρήσασθαι ημίν το μέγα έλεος (Απολυτίκιο Αγίου Δημητρίου)

23 settembre 2011

Μετάδοση ακολουθιών εις μνήμην της Μεταστάσεως Αγ.Ιωάννου Θεολόγου από την Πειραϊκή Εκκλησία


Πανηγυρίζει τη Δευτέρα 26/9 επί τη μνήμη της Μεταστάσεως του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και Ευαγγελιστού, η Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και Ευαγγελιστού στην Πάτμο. Στις 8:00 το βράδυ της Κυριακής 25/9 θα τελεσθεί ιερά αγρυπνία η οποία θα περατωθεί στη μία τα ξημερώματα της Δευτέρας 26/9. Το πρωί της Δευτέρας θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία από τις 8:00 έως τις 10:30 το πρωί. Οι Ιερές Ακολουθίες θα μεταδοθούν απευθείας από την «Πειραϊκή Εκκλησία».
 
αναδημοσίευση από το ιστολόγιο συν-οδοιπορία


1 commento:

  1. Πέρασα για μια καλησπέρα. Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε.

    RispondiElimina

Λόγου έλλειψης χρόνου ίσως δεν απαντήσουμε στα σχόλια σας. Να ξέρετε όμως ότι είναι πάντα καλοδεχούμενα και ότι πάντα τα διαβάζουμε. Ευχαριστούμε πάρα πολύ ! Per mancanza di tempo potremmo non rispondere ai vostri commenti. Dovete però sapere che i vostri commenti sono sempre benvenuti e che vengono letti sempre. Grazie mille !