Μέγαν εύρατο εν τοις κινδύνοις, σε υπέρμαχον η οικουμένη, αθλοφόρε τα έθνη τροπούμενον. Ως ουν Λυαίου καθείλες την δύναμιν, εν τω σταδίω θαρρύνας τον Νέστορα, ούτως Άγιε, μεγαλομάρτυς Δημήτριε, Χριστόν τον Θεόν ικέτευε, δωρήσασθαι ημίν το μέγα έλεος (Απολυτίκιο Αγίου Δημητρίου)

26 settembre 2011

I never believed in coincidencies (Ποτέ μου δεν πίστεψα στις συμπτώσεις)

γράφει ο lastcoyote87

Διάβασα σήμερα 3 πολύ "περίεργα" άρθρα στο διαδύκτιο .....

1.Με τίτλο "Ο Ηρακλής επιστρέφει στη γενέτειρά του" η τουρκική εφημερίδα "Hurriyet" δημοσίευσε άρθρο με αφορμή την επιστροφή ρωμαϊκού αγάλματος 1.800 ετών που αναπαριστά τον μυθικό Ηρακλή στην Τουρκία.
Το συγκεκριμένο άγαλμα είχε ανακαλυφθεί στα παράλια της Μικράς Ασίας και εδώ και 40 περίπου χρόνια βρισκόταν στο Boston Museum των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.
Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ:
http://news247.gr/kosmos/news/h_toyrkikh_katagwgh_toy_hraklh.1385441.htmlΠηγἠ news247.gr

2.Εμείς γνωρίζουμε ποιοι είμαστε και πώς θα ζήσουμε. Εμείς είμαστε Μακεδόνες, μιλούμε μακεδονικά και η χώρα μας ονομάζεται Δημοκρατία της Μακεδονίας. Εμείς δεν θέλουμε να είμαστε στη θέση να αμφισβητείται το όνομα και η ταυτότητά μας από μια χώρα και βεβαίως, εμείς οι ίδιοι δεν το ζητήσαμε αυτό", ανέφερε ο κ. Γκρούεφσκι σε γενική συνέλευση του ΟΗΕ που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, σημειώνοντας ότι η πραγματικότητα είναι συχνά ψυχρή και δύσκολη.
"Είναι γεγονός ότι ο νότιος γείτονάς μας αντιτίθεται τόσο στο όνομά μας όσο και στην ταυτότητά μας. Και η αντίθεσή του καθίσταται δικό μας πρόβλημα και καταλήγει σε διένεξη, η οποία είναι μοναδική στον κόσμο, διένεξη επιβεβλημένη εξαιτίας της ανάγκης μιας χώρας, του γείτονά μας, να έχει μονοπώλιο σε δύο ονόματα, ή από την άλλη πλευρά, του στρατηγικού του προσανατολισμού να μην είμαστε αυτό που αισθανόμαστε" σημείωσε.......
Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ:
http://news247.gr/kosmos/news/eimaste_makedones_kai_omiloume_makedonika.1384020.html Πηγἠ: www.news247.gr 

 3.Στην ιδιωτικοποίηση του λιμανιού της Θεσσαλονίκης ενδιαφέρονται να συμμετέχουν Σκοπιανοί επιχειρηματίες σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου του Οικονομικού επιμελητηρίου των Σκοπίων Brank Azeski, κατά τη συνάντηση του με τον πρόεδρο του ΕΒΕΘ Δημήτρη Μπακατσέλο....
Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ:
http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=148349
Πηγή: www.protothema.gr 

 
Αυτή την εποχή όλη η προσοχή του λαού μας είνα στραμμένη στα δύσκολα οικονομικά μας προβλήματα που δυναμιτίζουν ακόμα και την ίδια την καθημερινή μας διαβίωση.
Αν και δεν είμαι εραστής των conspiracy theories ωστόσο δεν μπορώ να μην σκεφτώ ότι οι ξένοι προβάλλουν και καπηλεύονται εθνικά και ιστορικά μας θέματα τις ώρες της μεγαλύτερης αδυναμίας μας.....Αλλά είμαι και άνθρωπος που δεν πιστεύω ποτέ στις συμπτώσεις.....
Και το "υποψιασμένο" μυαλό μου πήγε σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι της δεκαετίας του '80 που ονομαζόταν Illuminati .....
Mία από τις ποιό δυνατές κάρτες του παιχνιδιού ηταν η επιλoγομένη Rewriting the History ...


Απλές συμπτώσεις;;; Δεν νομίζω ..............

1 commento:

  1. Καλή αγωνιστική περίοδος και καλώς σε ξαναβρήκα!

    RispondiElimina

Λόγου έλλειψης χρόνου ίσως δεν απαντήσουμε στα σχόλια σας. Να ξέρετε όμως ότι είναι πάντα καλοδεχούμενα και ότι πάντα τα διαβάζουμε. Ευχαριστούμε πάρα πολύ ! Per mancanza di tempo potremmo non rispondere ai vostri commenti. Dovete però sapere che i vostri commenti sono sempre benvenuti e che vengono letti sempre. Grazie mille !