Μέγαν εύρατο εν τοις κινδύνοις, σε υπέρμαχον η οικουμένη, αθλοφόρε τα έθνη τροπούμενον. Ως ουν Λυαίου καθείλες την δύναμιν, εν τω σταδίω θαρρύνας τον Νέστορα, ούτως Άγιε, μεγαλομάρτυς Δημήτριε, Χριστόν τον Θεόν ικέτευε, δωρήσασθαι ημίν το μέγα έλεος (Απολυτίκιο Αγίου Δημητρίου)

08 luglio 2011

Coober Pedy – Η ξεχωριστή πόλη με τις υπόγειες κατοικίες (και μία σερβική εκκλησία)


Τι είναι αυτό το μυστηριώδες μέρος;
 

Αυτό είναι το Coober Pedy, μια μικρή πόλη στο βόρειο τμήμα της Νότιας Αυστραλίας. Πρόκειται για μια παράξενη πόλη, που αποτελείται από σήραγγες, όπου οι περισσότεροι κάτοικοι ζουν στην παρανομία. Το Coober Pedy έχει εξελιχθεί ως ένα από τα πιο ξεχωριστά μέρη στην Αυστραλία.  

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και διαβάστε περισσότερα στο σημερινό άρθρο στο OFFSITE
Επειδή όμως στην πόλη υπάρχει και ένα σερβικό ορθόδοξο εκκλησάκι ψάξαμε και βρήκαμε και αυτές τις εικόνες:

ΥΓ. Κάτι μου λέει ότι η ύπαρξη αυτής της πόλης προμηνύει νέες τάσεις και εποχές.

Επί τη ευκαιρία, σας παρουσιάζουμε την ηλεκτρονική εφημερίδα Offsite που έχει έδρα στην Κύπρο.


H Offsite είναι καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα η οποία παραδίδει τις σημαντικότερες ειδήσεις της μέρας μέσω e-mail αλλά και μέσω της ιστοσελίδας της www.offsite.com.cy.
Εκτός από τις ειδήσεις της ημέρας, στην Offsite μπορείς να διαβάσεις κι ένα σωρό αστεία και αξιοπερίεργα θέματα από όλο τον κόσμο, να δεις ενδιαφέρουσες φωτογραφίες και βίντεο, αλλά και να συμμετέχεις σε διαγωνισμούς. 


Μέσω του Offsite.com.cy μπορείς να διαβάσεις και τις υπόλοιπες ηλεκτρονικές εφημερίδες που υπάγονται στην οικογένεια της Offsite (InSite, Offsite-Tech, Offsite Auto)

1 commento:

Λόγου έλλειψης χρόνου ίσως δεν απαντήσουμε στα σχόλια σας. Να ξέρετε όμως ότι είναι πάντα καλοδεχούμενα και ότι πάντα τα διαβάζουμε. Ευχαριστούμε πάρα πολύ ! Per mancanza di tempo potremmo non rispondere ai vostri commenti. Dovete però sapere che i vostri commenti sono sempre benvenuti e che vengono letti sempre. Grazie mille !