Μέγαν εύρατο εν τοις κινδύνοις, σε υπέρμαχον η οικουμένη, αθλοφόρε τα έθνη τροπούμενον. Ως ουν Λυαίου καθείλες την δύναμιν, εν τω σταδίω θαρρύνας τον Νέστορα, ούτως Άγιε, μεγαλομάρτυς Δημήτριε, Χριστόν τον Θεόν ικέτευε, δωρήσασθαι ημίν το μέγα έλεος (Απολυτίκιο Αγίου Δημητρίου)

24 luglio 2011

συνταγές grEAT...
Η grEAT είναι μία Ελληνίδα που μένει στο Μιλάνο και με την οποία ήρθαμε σε επαφή διαμέσω ενός άλλου blog, αν θυμάμαι καλά, μίας Ιταλίδας που μένει στην Ελλάδα !  Είναι με μεγάλη χαρά που αναδημοσιεύουμε τις συνταγές της. Παρόλο που ο χρόνος δεν μας επιτρέπει να τις δοκιμάσουμε, ενστικτωδώς μας αρέσουν! Την ευχαριστούμε για τα καλά της λόγια και για την τιμή που μας κάνει να συμπεριλάβει το blog μας στην πρώτη ιστοσελίδα του mangiare greco...

(άμα θες να μας στείλεις λίγο fistik ezmesi θα ήταν πολύ καλοδεχούμενο!!)

1 commento:

Λόγου έλλειψης χρόνου ίσως δεν απαντήσουμε στα σχόλια σας. Να ξέρετε όμως ότι είναι πάντα καλοδεχούμενα και ότι πάντα τα διαβάζουμε. Ευχαριστούμε πάρα πολύ ! Per mancanza di tempo potremmo non rispondere ai vostri commenti. Dovete però sapere che i vostri commenti sono sempre benvenuti e che vengono letti sempre. Grazie mille !