Μέγαν εύρατο εν τοις κινδύνοις, σε υπέρμαχον η οικουμένη, αθλοφόρε τα έθνη τροπούμενον. Ως ουν Λυαίου καθείλες την δύναμιν, εν τω σταδίω θαρρύνας τον Νέστορα, ούτως Άγιε, μεγαλομάρτυς Δημήτριε, Χριστόν τον Θεόν ικέτευε, δωρήσασθαι ημίν το μέγα έλεος (Απολυτίκιο Αγίου Δημητρίου)

04 luglio 2011

Φωτογραφίες από την Τοσκάνη (από την εκδρομή της ενορίας μας στο Prato) - Foto dal ritiro spirituale della ns.parocchia a Prato

Δημοσιεύουμε φωτογραφίες από την Villa Leonardo al Palco στο Πράτο της Τοσκάνης, καθώς και από το κέντρο του Πράτο από το συνέδριο που οργάνωσε η ενορία μας τον Ιούνιο.
Απολογούμαστε για την καθυστέρηση!

Λεπτομέρειες για την εκδρομή / συνέδριο και άλλες φωτογραφίες εδώ:σε περίπτωση αναδημοσίευσης παρακαλούμε να αναφερθεί η πηγή, ευχαριστούμε για την συνεργασία

3 commenti:

  1. iperoxes,panemorfes oi fotografies! Poli kalimera sas!

    RispondiElimina
  2. Ti όμορφη που είναι η Τοσκάνη! Μας κάνετε να επιθυμήσουμε ταξιδάκια! Έλεγα να το συνδυασω με την επίσκεψη στη Νάρνη και τον αγ. Κασσιανό, αλλά μου φαίνεται ότι δεν είναι πια κανείς εκεί..

    RispondiElimina

Λόγου έλλειψης χρόνου ίσως δεν απαντήσουμε στα σχόλια σας. Να ξέρετε όμως ότι είναι πάντα καλοδεχούμενα και ότι πάντα τα διαβάζουμε. Ευχαριστούμε πάρα πολύ ! Per mancanza di tempo potremmo non rispondere ai vostri commenti. Dovete però sapere che i vostri commenti sono sempre benvenuti e che vengono letti sempre. Grazie mille !