Μέγαν εύρατο εν τοις κινδύνοις, σε υπέρμαχον η οικουμένη, αθλοφόρε τα έθνη τροπούμενον. Ως ουν Λυαίου καθείλες την δύναμιν, εν τω σταδίω θαρρύνας τον Νέστορα, ούτως Άγιε, μεγαλομάρτυς Δημήτριε, Χριστόν τον Θεόν ικέτευε, δωρήσασθαι ημίν το μέγα έλεος (Απολυτίκιο Αγίου Δημητρίου)

27 ottobre 2011

Πανηγύρι Αγίου Δημητρίου Μπολώνια 2011 - 2ο Μέρος. Festa di San Demetrio Bologna 2011 - 2a parte










Αυτές είναι οι φωτογραφίες από την χθεσινή λειτουργία / εορτή προς τιμήν του Αγίου Δημητρίου. Λυπούμαστε που οι φωτογραφίες είναι θολές. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύσαμε χθες ήταν από τις ιερές ακολουθίες του σαββατοκυρίακου που μας πέρασε και όπου είχαμε την τιμή να έχουμε στην εκκλησία μας τον Μητροπολίτη Ιταλίας και Μελίτης κ.κ.Γεννάδιο. Μέσα στα πλαίσια των ακολουθιών του σαββατοκυρίακου εορτάσαμε και την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Οι φωτογραφίες από την "πρώιμη" δοξολογία μας θα ακολουθήσουν στην επόμενη ανάρτηση.

1 commento:

  1. Βοήθειά μας, χρόνια πολλά!!! φιλάκια από Θεσσαλονίκη.

    RispondiElimina

Λόγου έλλειψης χρόνου ίσως δεν απαντήσουμε στα σχόλια σας. Να ξέρετε όμως ότι είναι πάντα καλοδεχούμενα και ότι πάντα τα διαβάζουμε. Ευχαριστούμε πάρα πολύ ! Per mancanza di tempo potremmo non rispondere ai vostri commenti. Dovete però sapere che i vostri commenti sono sempre benvenuti e che vengono letti sempre. Grazie mille !