Μέγαν εύρατο εν τοις κινδύνοις, σε υπέρμαχον η οικουμένη, αθλοφόρε τα έθνη τροπούμενον. Ως ουν Λυαίου καθείλες την δύναμιν, εν τω σταδίω θαρρύνας τον Νέστορα, ούτως Άγιε, μεγαλομάρτυς Δημήτριε, Χριστόν τον Θεόν ικέτευε, δωρήσασθαι ημίν το μέγα έλεος (Απολυτίκιο Αγίου Δημητρίου)

30 ottobre 2015

Προσφορά
Η ενορία του Αγίου Δημητρίου και οι Φίλοι της Ενορίας παρακαλούν θερμά όσους μπορούν, επιθυμούν και είναι σε θέση να ενισχύσουν το έργο όλων μας στην Μπολώνια. Όπως φαντάζεστε η Ενορία στηρίζεται αποκλειστικά στην προσφορά των ανθρώπων της που την περικλείουν με αγάπη. Δυστυχώς η κατάσταση που επικρατεί σε κάθε γωνία της γης επηρεάζει και εμάς και έτσι δεν μπορούμε να προσφέρουμε όπως θα θέλαμε στην εκκλησία μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν στερούμαστε και από το υστέρημα μας για να στηρίζουμε την εκκλησία αλλά τι να γίνει, κάποιοι έχουν περισσότερα άλλοι λιγότερα. Αν έχουμε όμως την θύμηση ότι ίσως το αύριο θα φέρει χαμόγελα στα παιδιά μας, τότε ας προσφέρουμε ό,τι μπορούμε.

Για να μην μακρυγορήσω θα σας δώσω το IBAN της ενορίας για τις προσφορές σας. Παρακαλώ αναφέρατε *30/10/2015 FEADB*.

όνομα λογαριασμού: Parrochia Greco Ortodossa S. Demetrio
IBAN: IT 41 N 01030 02400 000004712825

Διαχειριστής Ιστολογίου
Φίλοι της Ενορίας Αγ. Δημητρίου Μπολώνιας

Nessun commento:

Posta un commento

Λόγου έλλειψης χρόνου ίσως δεν απαντήσουμε στα σχόλια σας. Να ξέρετε όμως ότι είναι πάντα καλοδεχούμενα και ότι πάντα τα διαβάζουμε. Ευχαριστούμε πάρα πολύ ! Per mancanza di tempo potremmo non rispondere ai vostri commenti. Dovete però sapere che i vostri commenti sono sempre benvenuti e che vengono letti sempre. Grazie mille !