Μέγαν εύρατο εν τοις κινδύνοις, σε υπέρμαχον η οικουμένη, αθλοφόρε τα έθνη τροπούμενον. Ως ουν Λυαίου καθείλες την δύναμιν, εν τω σταδίω θαρρύνας τον Νέστορα, ούτως Άγιε, μεγαλομάρτυς Δημήτριε, Χριστόν τον Θεόν ικέτευε, δωρήσασθαι ημίν το μέγα έλεος (Απολυτίκιο Αγίου Δημητρίου)

28 giugno 2011

cucina a prova di bambino!


Στο ιταλικό blog La Mia Cucina ανακαλύψαμε μία τεράστια λίστα με συνταγές για να ετοιμάσετε για τα παιδιά σας. Στην ίδια ανάρτηση θα βρείτε και συνταγές που μπορείτε να ετοιμάσετε μαζί με τα παιδιά σας! Μου άρεσε πάρα πολύ και ήθελα να το μοιραστώ. Οι συνταγές είναι όλες στα ιταλικά...Αν υπάρχει όμως κάτι που σας αρέσει μπορούμε να βοηθήσουμε στην κατανόηση του κειμένου. 

Το blog La Mia Cucina διεξάγει διαγωνισμό που λήγει στις 15 Ιουλίου. Όσοι είσαστε Ιταλία και αγαπάτε την κουζίνα και τα παιδιά να μία όμορφη πρωτοβουλία. Αυτή είναι η πηγή http://lacucinadigianni.blogspot.com/2011/05/il-mio-primo-contestcucina-prova-di.html ενώ οι συνταγές είναι διαθέσιμες κάνοντας κλικ πάνω στον τίτλο.Nessun commento:

Posta un commento

Λόγου έλλειψης χρόνου ίσως δεν απαντήσουμε στα σχόλια σας. Να ξέρετε όμως ότι είναι πάντα καλοδεχούμενα και ότι πάντα τα διαβάζουμε. Ευχαριστούμε πάρα πολύ ! Per mancanza di tempo potremmo non rispondere ai vostri commenti. Dovete però sapere che i vostri commenti sono sempre benvenuti e che vengono letti sempre. Grazie mille !