Μέγαν εύρατο εν τοις κινδύνοις, σε υπέρμαχον η οικουμένη, αθλοφόρε τα έθνη τροπούμενον. Ως ουν Λυαίου καθείλες την δύναμιν, εν τω σταδίω θαρρύνας τον Νέστορα, ούτως Άγιε, μεγαλομάρτυς Δημήτριε, Χριστόν τον Θεόν ικέτευε, δωρήσασθαι ημίν το μέγα έλεος (Απολυτίκιο Αγίου Δημητρίου)

29 gennaio 2012

Η διασπορά στην Βενετία με στιγμιότυπα από το Μιλάνο και την Μπολώνια (εκπομπή της ΕΤ3)- ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕΗ Ιταλία έχει όντως μία αίγλη. Παρόλα αυτά δεν είναι η Πατρίδα μας. Έχει γίνει όμως το Σπίτι μας. Το βίντεο αυτό περιέχει στιγμιότυπα από την ζωή μας και κρύβει καταιγίδες συναισθημάτων της Ελληνικής Ψυχής στην Διασπορά της Ιταλίας. Ας δοξάζουμε τον Θεό για τις εκκλησίες μας που είναι το κρησφύγετο μας. Αμήν.

Χαρείτε το βίντεο! Αξίζει!!!

Nessun commento:

Posta un commento

Λόγου έλλειψης χρόνου ίσως δεν απαντήσουμε στα σχόλια σας. Να ξέρετε όμως ότι είναι πάντα καλοδεχούμενα και ότι πάντα τα διαβάζουμε. Ευχαριστούμε πάρα πολύ ! Per mancanza di tempo potremmo non rispondere ai vostri commenti. Dovete però sapere che i vostri commenti sono sempre benvenuti e che vengono letti sempre. Grazie mille !