Μέγαν εύρατο εν τοις κινδύνοις, σε υπέρμαχον η οικουμένη, αθλοφόρε τα έθνη τροπούμενον. Ως ουν Λυαίου καθείλες την δύναμιν, εν τω σταδίω θαρρύνας τον Νέστορα, ούτως Άγιε, μεγαλομάρτυς Δημήτριε, Χριστόν τον Θεόν ικέτευε, δωρήσασθαι ημίν το μέγα έλεος (Απολυτίκιο Αγίου Δημητρίου)

19 gennaio 2012

Άγιος Μάρκος ο Ευγενικός

Σήμερα του Αγίου Μάρκου του Ευγενικού. Μοιραζόμαστε μαζί σας μία ιστοσελίδα που περιέχει όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουμε για τον Άγιο Μάρκο και το μεγάλο του ΟΧΙ στην Σύνοδο της Φερράρας το οποίο στάθηκε σταθμός για να μπορούμε σήμερα να λέμε ότι είμαστε Ορθόδοξοι και όχι κάτι άλλο. Εδώ η σελίδα. Το πιστεύετε φίλοι μας ότι στην σελίδα αυτή υπάρχει ο Βίος του Αγίου μεταφρασμένος στα Κινέζικα;

Αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες μας φίλους που μένουν στην Φερράρα. Ο Άγιος να τους προστατεύει και να τους δίνει χαρά και φώτιση.

Nessun commento:

Posta un commento

Λόγου έλλειψης χρόνου ίσως δεν απαντήσουμε στα σχόλια σας. Να ξέρετε όμως ότι είναι πάντα καλοδεχούμενα και ότι πάντα τα διαβάζουμε. Ευχαριστούμε πάρα πολύ ! Per mancanza di tempo potremmo non rispondere ai vostri commenti. Dovete però sapere che i vostri commenti sono sempre benvenuti e che vengono letti sempre. Grazie mille !