Μέγαν εύρατο εν τοις κινδύνοις, σε υπέρμαχον η οικουμένη, αθλοφόρε τα έθνη τροπούμενον. Ως ουν Λυαίου καθείλες την δύναμιν, εν τω σταδίω θαρρύνας τον Νέστορα, ούτως Άγιε, μεγαλομάρτυς Δημήτριε, Χριστόν τον Θεόν ικέτευε, δωρήσασθαι ημίν το μέγα έλεος (Απολυτίκιο Αγίου Δημητρίου)

13 luglio 2011

careerbuilder.it

Θέσεις εργασίας στην Ιταλία. Οι περισσότερες αγγελίες είναι στα ιταλικά αλλά θα βρείτε και μερικές στα αγγλικά καθότι υπάρχουν θέσεις που απαιτούν την άριστη γνώση των αγγλικών (tip: κάντε search γράφοντας client και θα σας εμφανιστούν οι αγγελίες στα αγγλικά). Βέβαια η γνώση των ιταλικών είναι απαράβατος κανόνας.... Δημοσιεύουμε τα link αγγελιών εργασίας που αυτή τη στιγμή που γράφουμε την ανάρτηση (19.35 Πέμπτη) ανέρχονται στις 615 για την Emilia Romagna και 3014 Λομβαρδία. Το site είναι αρκετά οργανωμένο σε κατηγορίες ανάλογα με την περιοχή, την πόλη και την κατηγορία.

Emilia Romagna

Lombardia

από το http://msn.careerbuilder.it/

το blog sandemetriobologna δεν φέρει καμμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αγγελιών.

2 commenti:

  1. Μπράβο βρε παιδιά μου!!! θέσεις εργασίας στην Ιταλία!!! Εύχομαι να βρουν κάποιοι ενδιαφέρον και να αποκτησουν δουλίτσα γιατι στην Ελλαδίτσα μας... Τζίφος!!!! Σας στέλνω λίγη Αγιοκαμπητικη δροσιά...!!! Φιλιά!!!

    RispondiElimina

Λόγου έλλειψης χρόνου ίσως δεν απαντήσουμε στα σχόλια σας. Να ξέρετε όμως ότι είναι πάντα καλοδεχούμενα και ότι πάντα τα διαβάζουμε. Ευχαριστούμε πάρα πολύ ! Per mancanza di tempo potremmo non rispondere ai vostri commenti. Dovete però sapere che i vostri commenti sono sempre benvenuti e che vengono letti sempre. Grazie mille !