Μέγαν εύρατο εν τοις κινδύνοις, σε υπέρμαχον η οικουμένη, αθλοφόρε τα έθνη τροπούμενον. Ως ουν Λυαίου καθείλες την δύναμιν, εν τω σταδίω θαρρύνας τον Νέστορα, ούτως Άγιε, μεγαλομάρτυς Δημήτριε, Χριστόν τον Θεόν ικέτευε, δωρήσασθαι ημίν το μέγα έλεος (Απολυτίκιο Αγίου Δημητρίου)

10 giugno 2011

το χαμομηλάκι

Η ανάρτηση αυτή είναι αφιερωμένη σε ένα πανέμορφο και αξιόλογο blog με σκοπό να γνωρίσουν όλοι, οι γονείς κυρίως, το υπέροχο χαμομηλάκι, ένα blog που ξεχωρίζει για την αγάπη του για τα παιδιά, τα θέματα του που καλύπτουν όλα όσα αφορούν την ανατροφή, τα παιχνίδια, τρόπους προσέγγισης γονέων προς παιδιά αλλά...όχι μόνο. Για μας που είμαστε γονείς στο εξωτερικό και αντιμετωπίζουμε ένα σωρό δυσκολίες αυτό το ιστολόγιο είναι σαν θησαυρός και συνιστώ όλους τους γονείς, τις μητέρες να το διαβάζουν. Επίσης το χαμομηλάκι είναι απόδειξη του πόσο μπορεί ένας άνθρωπος να προσφέρει διαμέσω ενός blog. Και για τόσα θέματα. Εδώ τα έχουμε όλα μαζεμένα! Για του λόγου το αληθές έχω αντιγράψει τις στήλες στα δεξιά με τις κατηγορίες θεμάτων.

Ευχαριστούμε επίσης το χαμομηλάκι γιατί τοποθέτησε "κουμπί" στις σελίδες του που παραμέμπει στο blog μας ! Το είδαμε χτες τυχαία και αυτό μας χαροποίησε ιδιαίτερα. 
Κλείνουμε με μία ωραία και "έξυπνη" φράση από το χαμομηλάκι..Με τον σταυρό δεν πας μπροστα, πας ψηλά!

Επικαιρότητα
Γιατί ;
Η γνώμη μας
Επιλεγμένα
Το παραμύθι
Ποιήματα
Επιστολές

Nessun commento:

Posta un commento

Λόγου έλλειψης χρόνου ίσως δεν απαντήσουμε στα σχόλια σας. Να ξέρετε όμως ότι είναι πάντα καλοδεχούμενα και ότι πάντα τα διαβάζουμε. Ευχαριστούμε πάρα πολύ ! Per mancanza di tempo potremmo non rispondere ai vostri commenti. Dovete però sapere che i vostri commenti sono sempre benvenuti e che vengono letti sempre. Grazie mille !