Μέγαν εύρατο εν τοις κινδύνοις, σε υπέρμαχον η οικουμένη, αθλοφόρε τα έθνη τροπούμενον. Ως ουν Λυαίου καθείλες την δύναμιν, εν τω σταδίω θαρρύνας τον Νέστορα, ούτως Άγιε, μεγαλομάρτυς Δημήτριε, Χριστόν τον Θεόν ικέτευε, δωρήσασθαι ημίν το μέγα έλεος (Απολυτίκιο Αγίου Δημητρίου)

28 giugno 2011

Parga, Grecia. Blog"Ευ αγωνίζεσθαι": Πάργα- Μια άλλη... Χαβάη στο Ιόνιο Πέλαγος

"Ευ αγωνίζεσθαι": Πάργα- Μια άλλη... Χαβάη στο Ιόνιο Πέλαγος: "Παραλία Βάλτος στην Πάργα. Είναι η κορυφαία επιλογή για surfing στην Ελλάδα. Όσοι ασχολούνται με το σπορ την αποκαλούν Μέκκα του αθλήματος...."

2 commenti:

  1. Από τις ωραιότερες παραθαλάσσιες πόλης της Ελλάδος!! Θυμίζει γραφικό νησί!!!!Αξίζει τον κόπο να την επισκεφθεί κανείς!!!!Οπως επίσης και να μη παραλείψει να περάσει από τα Σίβωτα ,που είναι κοντά και είναι σπάνιας ομορφιάς πααθαλάσσια τοποθεσία!!!!!

    RispondiElimina
  2. Ελπίζω να καταφέρω να πάω Χρυσάνθη μου! Ευχαριστώ για την πληροφορία που μας έδωσες.

    RispondiElimina

Λόγου έλλειψης χρόνου ίσως δεν απαντήσουμε στα σχόλια σας. Να ξέρετε όμως ότι είναι πάντα καλοδεχούμενα και ότι πάντα τα διαβάζουμε. Ευχαριστούμε πάρα πολύ ! Per mancanza di tempo potremmo non rispondere ai vostri commenti. Dovete però sapere che i vostri commenti sono sempre benvenuti e che vengono letti sempre. Grazie mille !